تحولات لبنان و فلسطین

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: یکی از مسائلی که با اصل تقوا در زندگی خانوادگی و زناشویی کاملاً منافات دارد مسئله پیشگیری از اولاد است.

ممانعت از فرزندآوری مغایر با تقوای عملیاتی در زندگی خانوادگی است/ امروز محور اقتدار منطقه هستیم

به گزارش  قدس آنلاین ، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: تقوای عملی در ارتباطات خانوادگی اهمیت بالایی دارد؛ یکی از مسائلی که با اصل تقوا در زندگی خانوادگی و زناشویی کاملا منافات دارد مسئله پیشگیری از اولاد است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: اینکه زن و شوهر مانع بارداری و فرزندآوری شوند این مهم برخلاف تقوای عملی در کانون زندگی خانوادگی است و در قرآن کریم آیاتی در این زمینه داریم.

وی گفت: براساس آیه قرآن ممانعت از فرزندآوری یک عمل بدون علم و سفیهانه است؛ آدم سفیه فردی است که خوب و بد را تشخیص نمی‌دهد و قدرت تصمیم‌گیری در زندگانی ندارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: علاوه بر این ممانعت از فرزندآوری براساس آیه قرآن، سوءظن به پروردگار نیز محسوب می‌شود و به معنای این است که زن و شوهر نسبت به تامین روزی فرزند از سوی خداوند متعال بدبین هستند.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: مسائل اقتصادی و سطح درآمد و ترس نباید مانع فرزندآوری شود و این تصریح صریح قرآن کریم است زیرا اعلام می‌دارد همان که روزی شما را می‌دهد روزی فرزند شما را نیز می‌دهد.

وی ادامه داد: همچنین براساس آیه قرآن، پیشگیری از بارداری نوعی فحشا محسوب می‌شود؛ نکته دیگر اینکه در آیه دوم سوره انعام نیز مسائلی از سوی خداوند متعال مطرح می‌شود؛ در ابتدای آیه خداوند متعال می‌فرماید اولاد خود را از ترس گرسنگی نکشید.

امام جمعه مشهدمقدس تصریح کرد: به روایت صریح پیامبر اسلام جلوگیری از فرزندآوری و اولاددار شدن مانند همان دخترکشی جاهلیت است.

آیت الله علم‌الهدی در ادامه با اشاره به پنجمین سالروز رحلت فقیه بزرگوار آیت الله واعظ طبسی گفت: این هفته نیز هفته احسان و نیکوکاری است و امیدواریم شما برادران و خواهران در این جهاد فوق‌العاده عظیم و موثر، دستگاه‌های احسان‌کار و احسانگرا را کمک کنید.

وی خاطرنشان کرد: به مناسبت یادآوری یک شخصیت بسیار موثر و اثرگذار در جریان این انقلاب در حوزه مدیریت یعنی آیت الله طبسی باید گفت نسل جوان ما و نسل چهارم و سوم ما، متاسفانه سابقه جریان مدیریت‌های گوناگون و ابعاد متنوع مدیریتی نظام را در گذشته نداشته‌اند و وقتی در وضعیت امروز با برخی ندانم‌کاری‌ها در حوزه مدیریت و برخی نارسایی‌ها در حوزه اقتصادی و معیشتی روبرو می‌شوند این گمان بد برای آنها رقم می‌خورد که نظام انقلابی در مدیریت زندگی و جریان اجتماعی مردم یک نظام ناکارآمد است در حالی که اگر ما بیائیم و قاموس و عملکرد مدیریت نظام را در طول 42 سال گذشته در ابعاد مختلف و موقعیت‌های گوناگون بررسی کنیم دقیقا کارآمدی مدیریت نظام برای ما روشن خواهد شد.

امام جمعه مشهدمقدس بیان کرد: مرحوم طبسی آستان قدس رضوی را سه هکتار و به صورت خرابه تحویل گرفت؛ دو صحن یعنی صحن کهنه و نو یا آزادی و انقلاب بیشتر نبود و این دو صحن نیز در خرابی و ویرانی بود؛ سنگ‌های صحن کهنه، سفید بود اما کسی که نگاه می‌کرد فکر می‌کرد این سنگ‌ها سیاه است! اطراف این صحن‌ها نیز یک ویرانه‌ای به وجود آمده بود که ریشه در اتفاقات قبل از انقلاب اسلامی داشت و هیچ قدمی برنداشته بودند. اینکه می‌گویم خرابه خدای نکرده توهین به مضجع شریف نیست بلکه وضعی بود که ایجاد کرده بودند.

وی افزود: روزی که آیت الله طبسی سر به زمین گذاشت و به بهشت رفت این سه هکتار به 53 هکتار تبدیل شد و این وضعیتی که امروز شاهد آن هستید؛ شمائی که از ابتدای انقلاب و پیروزی انقلاب نبودید این را توجه کنید؛ 53 هکتار حرم مطهر با صحن‌ها و رواقها است و محصول مدیریت یک روحانی انقلابی است که تا قبل از پیروزی انقلاب با رژیم ستمشاهی جنگید و روز پیروزی انقلاب این مسئولیت را به دست گرفت. آیا این اثر مدیریت کم است؟ فعالیت‌های ایشان در حوزه اقتصادی آستان قدس رضوی و شرکتهایی که امروز تامین کننده هزینه سنگین این آستانه مقدس است نیز زبانزد است.

آیت الله علم‌الهدی بیان کرد: این مدیریت یک آخوند و روحانی انقلابی است؛ «قلم شکسته‌ای» که می‌گوید در راس مدیریت نباید یک روحانی باشد این را ببیند که اثر مدیریت یک روحانی انقلابی است. میزان قضاوت شما امروز نظام و مشکلات امروز نظام است؟ در ابعاد دیگر مدیریت‌های نظام را توجه نمی‌کنید و بنظر نمی‌آورید؟ آقایی که از افراد غربگرا بود و البته از نظر سیاسی انسان مریضی نبود، کتابی در اقتصاد نوشت و به بنده داد و گفت کتاب را بخوانید و نظری در مورد اقتصاد ایران دارید بگوئید.

وی افزود: بعد از اینکه کتاب را خواندم به ایشان گفتم حرف‌هایی که شما زده‌اید راه‌های معمولی رشد و توسعه یک کشور عادی است اما ما یک کشور عادی نیستیم؛ ما نظامی هستیم که روز اولی که به وجود آمدیم برای این بود که این مردم در این گوشه دنیا بیایند خودشان زندگی کنند و از همه جا منقطع باشند و خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند و برنامه‌ریزی کنند و به دنیا نشان دهند می‌شود یک ملت مستقل از شرق و غرب روی پای خودش بایستد و زندگی‌اش را اداره و سعادتمند شود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه امام فرمودند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی یعنی ما نظاممان وابسته به شرق نیست که ابرقدرت شرق آن روز برای ما تصمیم بگیرد؛ وابسته به غرب هم نیست که آمریکا و اروپا برایش تصمیم بگیرند؛ این یک نظریه شخصی از سوی امام راحل نبود؛ این نتیجه تجربه تاریخ این مملکت بود. در جنگ جهانی دوم بعد از جنگ، قدرت‌مندان دنیا را بین خود تقسیم کردند و به نحوی برنامه‌ریزی کردند که در روی کره زمین هر مملکتی و ملتی که به اینها وابسته نبود نتواند زندگی کند و گرسنه بماند.

آیت الله علم‌الهدی بیان کرد: از روز جنگ جهانی دوم تاکنون نیز هیچ کشور مستقلی را پیدا نمی‌کنید و نتیجه بدبختی ملتها و بیچارگی کشورها و از دست دادن منابع بود و امکانات طبیعی و انسانی در استخدام مستکبران قرار گرفت و تجربه عینی در کشور ما، 25 سال سلطه آمریکا در کشورمان بود که هیچی نداشتیم و یک کشور خرابه بودیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: یک جاده اساسی و وسیله نقلیه و برق و آب و زندگی بهداشتی مردم نداشتند. 25 سال آمریکا بر این مملکت مسلط بود و روستاها هیچ چیز نداشتند و هیچ انسانی تصمیم گیرنده در شئون مملکت نبود و آمریکا برای وزیر و وکیل و امیر و برنامه اقتصادی و معیشتی تصمیم می‌گرفت. این وابستگی جز ذلت چیزی نداشت و امام بزرگوار انقلاب کردند و فرمودند نه شرقی و نه غربی اما مگر می‌گذارند این گونه زندگی کنیم؟

وی ادامه داد: در این 40 سال ایستادند تا ما را وابسته به خود کنند و با همه ممانعت‌هایی که کردند و تحمیل جنگ و فتنه‌ها و تزویرها و شیطنت‌ها، این نظام با این مدیریت روحانیت و مدیریت ولایت، 42 سال در این تقابل ایستاد و استقلال را حفظ کرد و این میزان نیز پیشرفت و تعالی در دنیا دارد. مدیریت نظام در راس، در دست کسانی بوده که یک نمونه‌اش یک فقیه روحانی مجاهد انقلابی بوده که 3 هکتار تحویل گرفته و روز فوت، 53 هکتار تحویل داده است. امروز محور اقتدار منطقه هستیم و زندگی روزمره نیز به بهترین نحو اداره شده است و اندیشکده‌های اروپائی و آمریکایی نیز به این مسئله اذعان دارند.

آیت الله علم الهدی بیان کرد: مقام معظم رهبری از ابتدا فرمودند به بیرون و ظرفیت بیرونی نگاه نکنید؛ امروز دو فکر وجود دارد؛ یک فکر این است که از خارج از مملکت بازاریابی کرده و تولید داخلی را بالا ببریم و دنیا بازار ترویج اقتصادی ما باشد و یک نگاه نیز این است که دست خود را به خارج دراز کرده و از دشمن کمک بخواهیم. عده‌ای می‌گویند به دشمن التماس کنیم تا تحریم را بردارد اما جریانی می‌گوید تحریم را خنثی کنید و به دشمن التماس نکنید و تولید و فعالیت و منابع داخلی را بالا ببرید و مازاد مصرف را صادر کنید تا دنیا بازار شما باشد.

وی گفت: برادر و خواهر روشن اندیش جوان؛ از این دو فکر کدام یک برحق است؟ سراغ دشمن برویم یا او را پشت سر بگذاریم و روی پای خودمان بایستیم؟ دشمنی دشمن را باور کنیم و با توان خودمان و حفظ استقلال خودمان معیشت را بسازیم؟ توانش را داریم و نمونه‌اش را نیز نشان داده‌ایم. 8 سال تجربه کردیم و دیدیم؛ یکی از امتیازات بودجه امسال این است که وابستگی ما را به نفت کم کرده و تحریم را خنثی می‌کند. مقام معظم رهبری چندین سال قبل اقتصاد مقاومتی و راهکارها و مولفه‌ها را توضیح دادند و باید همان نسخه را بگیریم و اجرائی کنیم. به دنبال مدیری بروید که آن نسخه را عملیاتی می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.